Меню

європейський та український рестораны

На території готельно-оздоровчого комплексу «Жива вода» функціонують два ресторани: Український та Европейський. Вони відрізняються між собою розмірами, оформленням та стилем і пропонують гостям комплексу найсмачніші страви закарпатської, української та європейської кухні. Серед них особливим попитом користуються деруни та традиційний закарпатський бограч, який подають з інструкцією вживання та 50 грамами настоянки. Завдяки тому, що ресторанів два, усім гостям вистачає місця під час сніданку, обіду або вечері, і вони відчувають себе максимально комфортно та затишно.

Європейський ресторан

Ресторан у європейському стилі приваблює відвідувачів своїм яскравим та неординарним дизайном, що створює атмосферу затишку і гармонії. Особливо гостям подобаються столики біля каміну, що додає приміщенню особливого затишку. На великій плазмі можна переглянути останній футбольний матч, а з колонок тут лунають джазові та класичні композиції.

У цій ресторанній залі можна розмістити одразу близько 100 чоловік, тому вона чудово підходить для проведення гучних гулянь, корпоративів, банкетів та інших заходів. Щоб домовитися про організацію свята, достатньо звернутися до адміністраторів рецепції ресторану.

Український ресторан

Ресторан, оформлений в українському стилі, сподобається усім, хто цінує затишок і простоту. Стилістика закладу поєднує сучасне оздоблення металом та холодною підсвіткою з використанням натуральних матеріалів, зокрема, дерева. А вишукані та колоритні страви особливо смакують під сучасну українську музику, яка лунає з колонок ресторану. У невеликому залі можуть вільно розташуватися до 40 чоловік.

Правила перебування у ресторанах комплексу

  • Забороняється приходити в ресторан в халатах та купальних костюмах, а також з тваринами.
  • Ресторан обслуговується з 8:30 до 23:00.
  • Замовлення на кухні приймаються до 22:00. Вартість кожної наступної години роботи кухні та ресторану становить 150 грн/год.
  • Ресторан не надає послуг зберігання та приготування продуктів харчування, привезених гостями.