Блог

Блог

Водоспад Шипіт – легенда карпат
Продовжуємо розповідати про мальовничі місця Закарпаття, які ви можете відвідати у вільний час, відпочиваючи у спа-готелі “Жива Вода”. Ще одне природне явище, яке гордо носить звання одного з семи природних чудес України, – водоспад Шипіт.
Детальніше
ІЗ ЗАКАРПАТТЯ З ЛЮБОВ’Ю: Які сувеніри привезти?
Закарпаття – справжня скарбниця цікавих та корисних сувенірів. Через те, що до деяких місць у горах дійсно складно дістатися, з давніх часів жителі цих селищ стали самі виробляти більшість необіхдних продуктів. Згодом вони стали поширювати свої вироби про продавати їх біля своїх хатинок. Через натуральність продуктів та матеріалів, вироби стали користуватися великим попитом серед туристів і ця традиція зберігається по сьогоднішній день.
Детальніше
ВІДПОЧИНОК В КАРПАТАХ НАВЕСНІ: 5 активних розваг
Що спадає вам на думку, коли ви чуєте фразу “відпочинок у Карпатах”? Сніг, гори, лижі та гарячий глінтвейн? У цій статті ми розповімо, що робити у Карпатах навесні. Гарантуємо, що у теплу пору року тут теж багато цікавих розваг!
Детальніше
Сінна кімната у спа-готелі: відпочинок з ароматом трав
З давніх часів вважалося правильним після бані відпочити у сінній кімнаті. Ми підтримуємо цю традицію у спа-готелі «Жива вода», де після фінської, римської або інфрачервоної сауни ви можете відвідати ароматну сінну кімнату. Сьогодні розкажемо про неї та її оздоровчий вплив на організм.
Детальніше
Сімейний відпочинок в Закарпатті у спа-готелі «‎Жива вода»‎
Спа-готель «Жива вода»‎ у Міжгір’ї ідеально підходить для сімейного відпочинку в Закарпатті. Причин для цього декілька. По-перше, на території готелю є все необхідне для сімейного дозвілля, по-друге, поруч знаходяться відомі історико-культурні пам’ятки для екскурсій. Більше про готель читайте у цій статті.
Детальніше
Зігріваємось узимку правильно: кращі рецепти грогу та глінтвейну
Спа-готель «‎Жива вода»‎ запрошує вас на келих глінтвейну!
Детальніше
Відпочинок в Закарпатті: дихаємо фітонцидами для здорових легенів
Здорові легені — здорове життя! А застуди більше не загроза завдяки фітонцидам.
Детальніше
Відпочинок в Закарпатті: чому саме «‎Жива вода»‎
Ми розуміємо, що наші потенційні відвідувачі шукають різні варіанти, порівнюють ціни, читають відгуки про готелі. До того ж сфера відпочинку в Закарпатті є конкурентною, що в цілому не дивно для будь-якої сфери туризму. Щоб спростити пошук та зберегти ваш час, ми самі розкажемо про сильні сторони та особливості спа-готелю «Жива вода», завдяки яким нас обирають туристи.
Детальніше
Озеро Синевир — одне з семи чудес України у серці Карпат
Лише у 28 км від спа-готелю «Жива вода» знаходиться легендарне озеро Синевир.
Детальніше
Масаж у спа-готелі «Жива вода»: гарне самопочуття проти втоми та хвороб
У спа-комплексі готелю «Жива вода» знаходиться масажна кімната, у якій вам запропонують масаж спини та шиї та комплексний масаж від професійного масажиста. Пам’ятаєте свої відчуття після масажу? Оновлення, зняття болю, легкість у тілі та покращення настрою. У цій статті ми розкажемо, як масаж впливає на організм та чому ця процедура повинна стати регулярною.
Детальніше
Що замовити у ресторанах «Живої води»: улюблені страви наших відвідувачів
Закарпаття відоме своєю ситною, вишуканою та надзвичайно смачною кухнею. У спа-готелі «Жива вода» є два ресторани — європейський та український, де ви можете у цьому переконатися!
Детальніше
Відпочинок в Закарпатті: 5 причин поїхати у спа-готель
Гори, заворожуючі зелені краєвиди, кришталево чиста вода та повітря — тільки заради цього варто поїхати у Закарпаття. А якщо до цього додати ще відпочинок у спа-готелі, де все влаштовано для вашого оздоровлення, відновлення та гарного настрою — це буде надзвичайне комбо. У готелі «Жива вода» є власний спа-комплекс. І кожна з його складових — це причина поїхати у спа-готель. Розкажемо більше, читайте!
Детальніше
Відпочинок в Закарпатті з басейном: «Жива вода» чекає гостей
Море — це чудово, але доступ до води цілий рік — не гірше, чи не так? Басейн — важлива складова гарного відпочинку в Закарпатті у будь-яку пору року. Підтверджують це і статистичні дані: туристи охоче обирають готель з басейном, ніж без нього. У цій статті поговоримо про басейн як складову готеля, вплив плавання на здоров’я та розкажемо більше про басейн у спа-готелі «Жива вода»
Детальніше
Дегустації вин у Закарпатті: куди поїхати та що спробувати
Що може бути кращим, ніж келих натурального «сонячного напою» під час відпочинку в Закарпатті? Закарпаття відоме як край виноробів, саме тому тут так популярні екскурсії винними погребами. Сьогодні зробимо огляд найвідоміших місць, де можна продегустувати вино в Закарпатті.
Детальніше
Фінська, римська, інфрачервона: яку баню обрати для оздоровлення
Баня — унікальне місце для розслаблення та оздоровлення. Тому у нашому спа-готелі «Жива вода» у нас їх три: фінська, римська та інфрачервона. У чому їх особливості? Що спільного, яку обрати та для чого? Розберемося у цій статті.
Детальніше
У гори пішки: популярні пішохідні маршрути Закарпаття
Сезон піших прогулянок у гори у розпалі! Збирайте рюкзак, бо ми вже готові порадити вам найкращі маршрути, куди обов’язково треба потрапити під час відпочинку в Закарпатті. Деякі з них знаходяться зовсім поруч зі спа-готелем «Жива вода».
Детальніше
Замки Закарпаття: історія, таємниці та легенди загадкових споруд
Багато хто з туристів обирає відпочинок в Закарпатті заради екскурсій його відомими замками. Усі вони зберігають історії — про палке кохання, відважну оборону, мужність і підступність. Ми підготували для вас добірку цікавої інформації про найвідоміші замки Закарпаття. Сподіваємося, після нашого огляду ви захочете побачити їх на власні очі
Детальніше
Квадроцикли та ендуро в Закарпатті: досліджуємо гори з адреналіном
Бажаєте відправитися у драйвову подорож, яка запам’ятається надовго? Пропонуємо спробувати активний відпочинок в Закарпатті на квадроциклах та ендуро. Мальовничі Карпати з їхніми гірськими та лісо-болотистими місцевостями – найкраще рішення, щоб відчути, що таке справжні круті спуски та підйоми.
Детальніше
Римська парна у спа-готелі «Жива вода» — для вашого здоров’я та краси
У спа-комплексі готелю «Жива вода» є римська парна. Сьогодні поговоримо про її корисні властивості та особливості відвідування.
Детальніше
Спа-процедури на відпочинку в Закарпатті — рецепт гарного настрою та самопочуття
Поєднати відпочинок у дивовижному Закарпатті з оздоровленням та зміцненням імунітету, відпочити від метушні міста та відновити сили — дуже гарна ідея! Рецепт такий: спа-процедури у готелі «Жива вода». Детальніше про них —у цій статті.
Детальніше
Догори: огляд найпопулярніших гірських підйомників Закарпаття
Відпочинок в Закарпатті взимку — це, звісно, про лижі та про гори. Краще гір можуть бути тільки гірські підйомники, які доставлять вас до вершини гори. А потім… незабутній спуск на лижах по засніжених схилах. У цій статті розповімо про підйомники на популярні гори Закарпаття.
Детальніше
Соляна кімната у спа-готелі: переваги природного методу оздоровлення
Повноцінна заміна природної соляної печери існує? Так, і це соляна кімната (галокамера). У спа-готелі «Жива вода» є це рукотворне диво. Детальніше про нього розповімо у цій статті.
Детальніше
5 міфів про відпочинок на Закарпатті
Сюди неможливо доїхати, все дорого, нема на що подивитися — іноді можна почути про відпочинок в Закарпатті. Так, враження від відвідування тих чи інших місць у людей різні, але навряд чи той, хто таке стверджує, взагалі відпочивав тут. Розглянемо найбільш суперечливу інформацію про Закарпаття та спростуємо популярні міфи.
Детальніше
Місцеві делікатеси, термальні джерела, загадкові замки та інші причини відвідати Закарпаття
Закарпаття — особливе місце, яке приносить задоволення для душі і тіла. Для читачів нашого блогу, які планують відпочинок в Закарпатті, ми розкажемо, чим цей край точно підкорить вас.
Детальніше
Вражаюче Міжгір'я: що подивитися під час відпочинку в Закарпатті
Міжгір’я — мальовниче селище, яке ми радимо вам відвідати якнайшвидше під час відпочинку в Закарпатті. Тут на вас чекає магія гір, чисте повітря, джерельна вода та чарівна природа
Детальніше
Карпатський чан: цілюща сила води для оздоровлення та омолодження
Про лазню у готелях Закарпаття не чув мабуть тільки ледачий, а чи чули ви про карпатські чани? Туристи готельно-оздоровчого комплексу «Жива вода» знають про нього, тому що у нашому готелі можна спробувати купання у справжньому карпатському чані
Детальніше
Активний відпочинок в Закарпатті взимку: на чому покататися, крім лиж
Закарпаття завжди з радістю чекає гостей, тому що має чим їх пригостити, порадувати та розважити. Зимові розваги під час відпочинку на Закарпатті — не тільки традиційні лижі. А що ще?
Детальніше